Hra, teplo a bezpečnosť: koberce a koberčeky do detskej izby

Je čas zariadiť samostatnú izbu pre dieťa? Venujte zvláštnu pozornosť každému dizajnovému prvku. Detská izba by mala byť pohodlná, zaujímavá a nie strašidelná. Detská izba je priestor na hru s priateľmi a rodičmi, každý deň robiť nové objavy, získať užitočné vedomosti a zručnosti. Moderné detské koberce a koberčeky sú dôležitou súčasťou multifunkčných dekorácií.

Z čoho sú vyrobené moderné detské koberce?

Prírodná vlna často spôsobuje alergie, takže dizajnéri uprednostňujú podlahové krytiny vyrobené z polyesterových a polypropylénových vlákien. Nerozkladajú sa, neabsorbujú nečistoty a mastnotu, nezaujímajú ich baktérie, škodlivé mikroorganizmy, plesne, roztoče a mole. Pre dieťa je pohodlné a bezpečné hrať sa na takomto koberci.

Aká výška vlasu je optimálna pre detskú izbu

Vyhýbajte sa výrobkom s neprerezanými uzlíkmi: môžu sa ľahko zachytiť a spôsobiť zranenie. Krátky, 5-10 mm vlas, vhodný na beh, šport, tanec a hranie na podlahe. Bábätkám, ktoré sa ešte len učia chodiť, sa veľmi páčia kreslené postavičky s 3D efektom z kolekcie BEATY: rozdielna výška vlasu vytvára reliéfny, na dotyk príjemný vzor.

Ako vybrať tvar a veľkosť detského koberca

Deti často rozlievajú farbu, hádžu kúsky polymérovej hliny a jedlo. Preto vyberte koberec v správnej farbe. 

Použite tvar koberca na zónovanie priestoru: na hranie, štúdium, športovanie a relaxáciu. Viacvrstvové sú v trende: malé koberčeky na vrchole hlavného. Okrúhle koberce z kolekcií ANIME a SAVANA jednoducho označujú funkčnosť. Ako základ zvoľte produkt s neutrálnym vzorom z kolekcie LIGHT, HOME ART. Kolekcia BUBBLE obsahuje set s podstavcom a vzorom a doplnkovú podložku v podobe obláčika. Viacvrstvové zadržiavanie tepla v miestnostiach so studenou podlahou, spoľahlivo chráni susedov pod nimi pred zvukmi detského vyčíňania.

Koberec pre sladké sny

Do priestoru pri posteli dajte detský koberec v pastelových odtieňoch s pozitívnym ornamentom alebo roztomilými kreslenými postavičkami. Tento dizajn má každá naša kolekcia. Nerozptyľuje dieťa, upokojuje ho a pomáha prekonávať detský strach.

Ihrisko

V hernej časti miestnosti vyberte multifunkčnú podlahovú krytinu: teplá, svetlá, zaujímavá. V kolekciách ANIME, MODA, KIDS, HOME ART je vzor koberca hotovým poľom na hranie, rozvíjanie fantázie a zvyšovanie pohybovej aktivity dieťaťa.