Prehozy na posteľ: štýl izby zmeníme za 5 minút

Máte túžbu zmeniť dizajn spálne na letnú sezónu alebo Vianoce? Nepáči sa klientovi hotela dizajnový interiér s tmavými textíliami? Alebo spálňa v dome na predaj vyčnieva zo všeobecného štýlu? Je to jednoduché: vymeníme prehoz na posteľ. Za pár minút sa nálada v miestnosti úplne zmení. Najmä ak súčasťou prehozu sú obliečky na vankúše, dekoračné vankúše a závesy.

Aké sú rozdiely medzi modernými prehozmi

Jeden pohyb - a posteľ s posteľnou bielizňou vyzerá úhľadne, pripravená na fotenie alebo návštevy hostí. Dekoratéri vyvinuli multifunkčné riešenie: dve vrstvy látky + vrstva silikónového plniva. Vrchné vrstvy látky:

  • umelý mikro zamat, príjemný na dotyk, s jemným trblietavým leskom;
  • 3D tlač s matným alebo lesklým povrchom;
  • hladké alebo s elegantným polyesterovým žakárovým vzorom.

Vnútorná vrstva sú silikónové mikrovlákna, vytvárajú určitý objem, úplne skrývajú nerovnosti na posteli. Aby silikónové vlákna nemigrovali, poťah je spracovaný metódou lisovania za tepla. Výsledok: voštinové vzory s vyšívaním ručných švov. Silikón, uzamknutý v plástoch, nestráca svoj tvar, nebojí sa umývania.

Deka neváži takmer nič, ľahko sa zroluje, nemení sa, nedeformuje, nevyhorí, nebojí sa zvieracích pazúrikov. Materiály sú hypoalergénne a neobsahujú toxické farbivá.

Obyčajné a obojstranné prehozy

Elegantný, štýlový, ľahko sa prispôsobí tónu koberca, odtieňu stien, dekoratívnym prvkom. Dekoratéri hotelov a VIP apartmánov uprednostňujú monochromatické prikrývky: lakonický štýl je v trende. Obojstranné modely majú dva pracovné povrchy: kontrastné farby a odtiene monochromatického rozsahu. Prehoz je obrátený - izba má nový vzhľad. Obľúbené veľké prehozy od dĺžky 240 cm: posteľ, matrac a nohy sú úplne skryté.

Prehoz na posteľ s 3D efektom

Takéto riešenia sú typické pre domáce interiéry a rodinné penzióny. Rôzne vzory pomáhajú vybrať si model podľa vzoru tapiet alebo dekoratívnych panelov, fasád skríň, zrkadlových vzorov. V móde je tmavá téma: farba južnej noci, lesné plody, čokoláda, divoký kameň. 3D efekt zdôrazňuje premyslený interiér.

Prehozy pre mládež a deti

Dostupné v dvoch formátoch: 170x210 cm, 220x240 cm Prehozy do detskej izby a tínedžerskej izby plne vyhovujú preferenciám mladých majiteľov: zvieratá, príroda, animácie, grafika, nápisy.

Výmena prikrývok a vankúšov v spálni, detskej izbe alebo hotelovej izbe zaberie 5 minút. Iná farba, poltón, vzor okamžite zmení štýl miestnosti.