Horoskop pre rok 2023 a tipy na vianočné darčeky pre všetky znamenia

Rok Modrého či Vodného tigra priniesol mnohé výzvy. Preto niet divu, že už teraz každý z nás študuje horoskopy na ďalší rok 2023, aby sa pripravil na skúšky osudu. Odporúčame vám ísť ďalej: nielen študovať predpovede hviezd a planét na budúci rok, ale vybrať si aj praktické darčeky pre každé astrologické znamenie. Takéto dary, ktoré vám pomôžu realizovať vaše plány, dosiahnuť váš cieľ a šikovne preskočiť kroky osudu.

Baran

Z celého astrologického panteónu hviezdy a planéty veštia vytrvalým jednotlivcom nevídané kariérne úspechy v roku Čierneho králika. Snívali ste o povýšení? Prosím. Chceli si už dlho vyskúšať nové smery? Skvelé, máte dobrú šancu na plánované zmeny. Počas roku 2023 budú hviezdy natoľko priaznivo naklonené Baranovi, že žiadne kroky od Marsu, Jupitera a Pluta mu nebudú stáť v ceste. Budúci rok bude štartom dlhodobých projektov, ktoré prinesú pohodu, duševnú spokojnosť a materiálne ohodnotenie.

Aby si Barani mali kam umiestniť všetky svoje vysvedčenia, diplomy a poháre, odporúčame vám, aby ste sa dnes bližšie pozreli na kovovú nástennú policu INDUSTRIAL 03. Čisté línie, zlatý kov a ľahkosť – všetko, čo máte radi. A čo je najdôležitejšie, bude to skvelá polica pre vaše úspechy.

Býk

Ženy v domácnosti a rodinní muži, prišiel váš čas. Rok 2023 vám ponúka obdobie 12 mesiacov na to, aby ste konečne urobili svoju obľúbenú vec – usporiadali si priestor okolo seba. To platí najmä pre čistenie nečistôt v skriniach, na pracovných stoloch a skrinkách. Hviezdy sľubujú: akonáhle sa fyzický priestor oslobodí od starých vecí a hlava sa zbaví zastaraných obrazov, potom osud určite poskytne príjemné stretnutia a osudové známosti. Planéty tiež uprednostňujú transakcie s nehnuteľnosťami: neváhajte predávať, kupovať, stavať. Koniec koncov, Býk vie lepšie ako ktokoľvek iný, ako okolo seba vytvoriť pohodlie. Položte si napríklad do obývačky vintage koberec NOVEL 540. Tyrkysový ornament spolu s orientálnymi motívmi vás prenesú do ďalekých krajín plných dobrodružstiev. A to všetko bez opustenia domu.

Blíženci

Svetlo krídli, neposední, tí čo jedia za pochodu a riešia 1000 a 1 prípad na úteku. Pre nich bude hlavnou úlohou v roku 2023 zlepšiť si zdravie, vzdať sa zlých návykov a zlepšiť spánkový režim. Všetky zdravotné procedúry pomôžu obnoviť silu, naplniť myseľ jasnými nápadmi. A mimochodom, stať sa novým pôsobiskom. Planéta totiž okrem všetkého sľubuje aj zmenu druhu činnosti. Obzvlášť sľubné budú činnosti súvisiace so zlepšením tela a ducha. Preto lieč najprv seba a až potom iných.

Praktizujte napríklad meditáciu. A v závesnom hojdacom kresle modrej farby sa budete môcť doslova odlepiť od zeme a vznášať sa nad každodenným životom.

Rak

Pre rakov bude rok Čierneho králika jedným z najúspešnejších za posledných päť rokov. Aj keď spočiatku hviezdy a okolnosti vytlačia Rakov zo svojej ulity (t. j. komfortnej zóny). Pochopte, je to potrebné pre váš vzlet. Všetko úsilie a skúšky prvej polovice roku 2023 prirodzene povedú k úspechu vo všetkých sférach života. Znamenie Rak môže bezpečne plánovať veľké nákupy, cestovať a realizovať sny, na ktoré nebolo dosť financií. Finančný tok totiž od júla 2023 potečie štedrou riekou a vedenie v práci vám bude naklonené. Bude to priaznivý rok pre osamelých Rakov. Možno v júni až júli, v predvečer svojich narodenín, stretnete svoju spriaznenú dušu. Vyberte si napríklad luxusné župany pre vás a vašu polovičku.

 

Lev

Levy cárskeho znamenia sú kráľovskou stupnicou. Lev je zviera, ktoré si svoj domov zariaďuje prekvapivo rýchlo. Preto Levom radíme, aby sa bližšie pozreli na aktuálne ponuky na realitnom trhu. Hviezdy doslova kričia, že taký skvelý človek by nemal byť stiesnený v starom byte. Aj keď je teraz nedostatok financií, nebojte sa. Rok 2023 bude vo finančných záležitostiach pre Leva úspešný. Ale buďte prekvapivo opatrní vo všetkých právnych, papierových záležitostiach. Do realitky je lepšie zapojiť niekoho z príbuzných živlu zeme (Býk, Panna, Kozorožec). Pre Leva sme už vybrali fantastickú možnosť dekorácie do nového bytu — dekoračné zrkadlo Krídla Wings b. Mierka výrobku je 120 cm, kvalitné laserové spracovanie hrán zvýrazní slobodu milujúci charakter leva - všetko ako sa vám páči.

 

Panna

Pre Panny sú všetky predpovede zbytočné. Dokonca aj Armagedon, a budú pracovať a dosahovať všetko sami, na rozdiel od predpovedí hviezd, polohy planét. No rok 2023 dokáže pribrzdiť aj takýchto workoholikov. Panna, ak nechceš ísť do nemocnice s exacerbáciou chronického ochorenia, tak od prvého dňa nového roka spomaľ a kľudne polovicu prípadov z uzávierky preškrtni. Zamerajte sa nie na svoju kariéru, ale na rodinný krb. Rodinné dovolenky, spoločné aktivity a dokonca aj rodinné podniky sú oblasti, ktoré si v roku 2023 vyžadujú osobitnú pozornosť. A čo sú rodinné stretnutia bez vhodnej súpravy do jedálne? Sada bielych stoličiek + stôl v škandinávskom štýle je vydareným mixom praktickosti, výstižného dizajnu a spoľahlivých materiálov.

Váhy

Váhy v roku 2023 budú musieť vyskúšať plášť obľúbencov osudu. Akékoľvek podnikanie, ktoré podniknú v novom roku, skončí úspešne. Tok nápadov, vrodený takt a príval sily vám pomôžu rýchlo prekonať všetky výzvy. Kariéra, financie, zdravie, láska — všade na Váhy čakajú príjemné prekvapenia. Takže ak máte čo povedať a ukázať tomuto svetu, potom prišiel váš čas.

A štýlové stropné svietidlá Asti AAA pomôžu víťazom zažiariť vo svetle podhľadov. Mosadz, loftový štýl, minimalizmus - výber víťazov. Súhlasíš?

Škorpión

Škorpióni, môžete skryť svoje bodáky a prestať sa sťažovať na nespravodlivosť sveta. Rok 2023 bude pre vás najúspešnejší za posledné päťročné obdobie. Všetkých dvanásť mesiacov bude bohatých na osudové stretnutia, ktoré nastavia smer ďalšieho kariérneho rozvoja. V druhej polovici roka budú musieť padnúť osudové rozhodnutia. Voľba sa vám nebude dať vždy ľahko, ale verte, že vaša intuícia vás nesklame. V roku 2023 nastanú zmeny vo vašom prostredí. Skutoční priatelia, ktorí sa s vami môžu podeliť o triumf, zostanú a nepriatelia vám už nebudú môcť liezť na nervy. Súprava jedálenských stoličiek CAPRI - tmavozelená vám pomôže oddýchnuť si od námahy spravodlivých. Tmavozelený zamat, anatomický chrbát, elegantné kontúry sú darčekom od hviezd pre Škorpiónov.

Strelec

Pripravte si vizitky. Na budúci rok 2023 budete musieť výrazne doplniť telefónny zoznam o nové kontakty. Príjemné známosti prinesú nové emócie, vyhliadky v podnikateľskej sfére a osobnom živote. Práve cudzinci vám pomôžu konečne nájsť vysnívanú prácu. Pripravte si preto päťminútovú reč - seba prezentáciu, naučte sa nové recepty na maškrty a očakávajte hostí. Hviezdy tiež radia venovať osobitnú pozornosť zdraviu, konkrétne žalúdku. Čas jesť rýchle občerstvenie v zhone. A ku konceptu zdravého jedla a vyhliadky na nové známosti dokonale zapadne elegantný behúň na stôl.

Kozorožec

Môj domov je moja pevnosť. V nadchádzajúcom roku si Kozorožce budú chcieť čo najviac spríjemniť život. Bude tu túžba nahradiť veľkolepé topánky na vysokom podpätku demokratickými oxfordkami, odmietnuť prácu nadčas v kancelárii, nahradiť vyčerpávajúce hodiny v telocvični meditáciou v prírode. A pohodlie domova pridá retro stropné svietidlo Spider 8. Minimalizmus spojený s funkčnosťou je to, čo Kozorožci potrebujú. Aj rok 2023 poskytne príležitosť na zlepšenie komunikačných zručností. Zúčastnite sa sietí, prezentácií, okrúhlych stolov, tematických večerov a nájdete nových ľudí a preskúmate zaujímavé perspektívy.

Vodnár

Rok inovácií a inovácií. Vodnár, už dlho ste snívali o spustení vlastného projektu? Máte nápad, ako zlepšiť prácu oddelenia? Viete, ako vdýchnuť nový život starému vzťahu? Nemlč a konaj. Vaša iniciatíva, odhodlanie a kreativita prinesú ovocie už v druhej polovici roku 2023. Odporúčame vám čerpať inšpiráciu na úspechy z vášho domova. Napríklad vo vlastnej spálni, kde očarí plyšová deka s rastlinným vzorom v bielej farbe so zlatou potlačou K125-A elegantný dizajn. Zlatá potlač kvetinového ornamentu je veľmi podobná vavrínovému vencu. A takto sa ocenia víťazi.

Ryby

Jedným z osudových favoritov v roku 2023 budú Ryby. Vodné znamenie bude mať zároveň šťastie v oblasti financií, kariéry a lásky. Zároveň nemusíte robiť nič. Len choďte s prúdom, ako chcete. Rok 2023 bude pre rodinné ryby mimoriadne úspešný. Harmónia v dome, nové kolo romantiky - zaslúžite si to. Tiež hviezdy predpovedajú veľa príjemných ciest na krátke i veľké vzdialenosti. Potenciálni zahraniční známi alebo správy od vzdialených príbuzných, ktorí žili dlhší čas v zahraničí, sú možné. Pri takomto nabitom programe je dôležité dopriať si chvíľku oddychu. Vankúš kamarát s hypoalergénnou výplňou bude ideálnym spoločníkom.

A nakoniec: každý má právo veriť len dobrým predpovediam horoskopu. Preto prajeme každému 12 znameniu byť šťastným a 365 chvíľ šťastia a lásky.