Vyberte si doplnky pre útulný domov

S blížiacim sa chladným obdobím čoraz viac túžime po pocite útulnosti najmä v našich najfrekventovanejších prostrediach. Pre mnohých ľudí je to nepochybne domov. Preto je dôležité, aby to bolo miesto plné tepla a pohodlia. Počas chladného obdobia by mal byť dom alebo byt vyzdobený jesennými farbami ako žltá, oranžová, červená, sýto zelená a olivová. Pri zdobení miestnosti by sa mala venovať osobitná pozornosť textíliám, najmä pleteným prikrývkam.

Dodatočné svetlo – naplňte miestnosť teplom a pohodlím

Skvelou možnosťou na jeseň by bolo pridať ďalšie svetlo do vášho domova. Predpokladá sa, že svetlo by malo smerovať iba do určitých oblastí miestnosti. Na to môžete použiť stolové lampy. Na vytvorenie príjemnej relaxačnej atmosféry bude stačiť použiť lampy, girlandy a sviečky s aromatickými olejmi ako levanduľa, ruža alebo citrusy.

Pletené prvky dodajú dekoru jemnosť a jemnosť

Jednou z kľúčových charakteristík jesenného interiéru sú pletené predmety. Preto môžete mať vo svojom dome niekoľko týchto vecí. Na dekoráciu môžete použiť chlpaté deky s veľkými strapcami, ako aj obliečky na vankúše. Tieto položky dodajú určité teplo a útulnosť.

Vázy, fľaše a aranžmány rastlín – vytvorte si vlastný dizajn

Na vytvorenie požadovaného komfortu a atmosféry môžete použiť miniatúrny dekor. Jednou z možností je kúpiť si fľašu z tónovaného skla a naplniť ju vetvičkami bavlny alebo trstiny. Dodatočne ho môžete ozdobiť šiškami alebo listami zo stromov.

Tekvice sú stálym symbolom jesene

Jeseň prináša množstvo ovocia a bolo by úžasné mať trochu tejto úrody vo svojej obývačke alebo kuchyni. Prvou asociáciou s bohatstvom záhradných plodín v tomto ročnom období je tekvica. Preto navrhujeme použiť skutočnú tekvicu alebo napríklad vrecovinu. Tekvica natretá na bielo vyzerá pôsobivo.

Riad – krásny a praktický

S príchodom jesene sa stáva dôležitým nielen dodatočné svetlo atď., ale aj kuchynská skrinka na riad. Čo je tam? Ak je väčšina tanierov hladká alebo má vzor, ​​ktorý nás už omrzel, možno je čas popremýšľať o nových jedlách! Odporúčame venovať pozornosť výberu keramických tanierov. Nezabudnite zvoliť aj ideálne obrusy na stôl.

Keramický riad by mal byť krásny. Môžete si vybrať jedlá s kvetinovými potlačami, drevenými alebo zlatými vložkami. Ak chcete, môžete sa rozhodnúť aj pre celodrevený riad. Jedlá tam získajú osobitnú chuť a atmosféru.

Toto všetko a ešte oveľa viac nájdete v internetovom obchode DekorStudio.sk za skvelú cenu. Ponúkame veľký výber a vysokú kvalitu tovaru.