Jesenná výzdoba: 10 nápadov na interiér

Aby ste sa vyhli smútku v jesennom období, odporúčame vyzdobiť si svoj domov jasnými jesennými dekoráciami. To vám dá trochu radosti a dobrej nálady. Vaša rodina bude prekvapená a potešená týmto dokonalým doplnkom vašej domácnosti.

Jesenná výzdoba: 10 nápadov na interiér

Jeseň je skvelým ročným obdobím na vytvorenie útulnej atmosféry vo vašom dome s jesennou výzdobou. Tu je niekoľko nápadov na zdobenie vášho domova v jesennom štýle:

  1. Padanie listov. Použite umelé alebo skutočné jesenné lístie na vytvorenie stuhy alebo girlandy a zaveste ju pozdĺž rímsy, okenného rámu alebo steny. To dodá vášmu interiéru jesenný akcent.
  2. Tekvice. Vyberte si rôzne veľkosti a tvary tekvíc na vytvorenie jesennej expozície. Umiestnite ich na stôl, parapet alebo vchodové dvere. Ak dávate prednosť odolnejšej možnosti, môžete použiť umelé tekvice.
  3. Suché konáre a viazanie. Nájdite suché konáre alebo šnúrky a vložte ich do vázy alebo dózy. Môžete ich nechať prirodzené alebo ich zafarbiť do jesenných farieb ako oranžová, červená či hnedá. To dodá vášmu interiéru dekoratívny a prírodný vzhľad.
  4. Vankúše a posteľné prikrývky. Vymeňte svetlé a svetlé letné vankúše a prehozy na posteľ za teplejšie jesenné varianty. Vyberte si látky s teplými farbami, ako je hnedá, béžová alebo tmavočervená. Vášmu interiéru tak dodá nielen útulnosť, ale aj jesennú atmosféru.
  5. Sviečky. Umiestnite sviečky po celom dome, aby ste vytvorili príjemnú atmosféru a jemné osvetlenie. Vyberte si sviečky s jesennou vôňou, ako je škorica, jablko alebo tekvica, aby ste sa skutočne dostali do jesenného ducha.
  6. Dekoratívne tekvice. Okrem bežných oranžových tekvíc pridajte do svojej výzdoby aj nezvyčajnejšie farebné alebo krásne zdobené tekvice. Môžu to byť umelé tekvice vyrobené z rôznych materiálov alebo skutočné tekvice s pridanými ozdobnými prvkami, ako sú kamienky alebo stuhy.
  7. Jesenné kvety. Použite jesenné kvety, ako sú chryzantémy, astry alebo georgíny, na vytvorenie krásnych kytíc alebo aranžmánov. Umiestnite ich na stoly alebo police, aby ste svojmu dekoru dodali farbu a život.
  8. Jesenné doplnky. Nezabudnite na sviatočné jedlo! Ozdobte stôl jesenným ovocím, orechmi, bobuľami a listami. To vám umožní vychutnať si chuť aj vzhľad jesenných sladkostí.

Nezabudnite tiež vyzdobiť svoj vonkajší priestor, napríklad ozdobiť vchodové dvere alebo vytvoriť miniatúry na vonkajších stenách alebo oknách. V internetovom obchode Dekorstudio.sk nájdete všetko, čo potrebujete na vytvorenie útulnej, krásnej a teplej jesennej dekorácie domova.