Top kolekcie prehozov na zimnú sezónu 2023

Dekorátori obytných priestorov a kancelárií, majitelia bytov, vidieckych domov, kaviarní, hotelov, obchodov si vyberajú nové interiérové ​​riešenia v katalógu Dekorstudio. Sledujeme trendy, nachádzame najlepšie ponuky kolekcií: štýlové, bez toxických farbív, nenáročné na údržbu. Ohodnoťte prehozy na posteľ z najlepších kolekcií 2023.

Pre tínedžerov

Realistické fototlače z kolekcie NHLA nahrádzajú plagáty na stenách. Tínedžeri, ktorí vyrastali s elektronickými prístrojmi, majú svoju vlastnú predstavu o pohodlí:

  • preferencia veľkých obrázkov s kvalitným obrázkom a trochou irónie;
  • dôležitý odstup od detských rozprávkových motívov;
  • obyčajné tkaniny a razenie riešení pre dospelých spôsobujú nudu.

Prehoz NHLA je hlavným akcentom tínedžerskej izby, ukážkou vkusu a štýlu. Prikrývky šité sendvičovou technológiou dobre držia tvar, nekrčia sa a takmer nič nevážia. Online výber prehozov zverte majiteľovi izby – je to pre neho dôležité.

Luxusné deky s 3D vzorom.

Dekorácia spální s lakonickým dizajnom. Vo všetkých kolekciách je vzor na vankúšoch a prehozoch identický alebo sa dopĺňa. Pri hľadaní nového modelu venujte pozornosť dvom hlavným typom zberateľských predmetov:

Potlač zaberá strednú časť povrchu a postupne mizne v nohách. Takéto riešenie dobre ladí so vzorovaným kobercom, intarzovaným balíkom a terakotovými dlaždicami na podlahe.

Široký pás potlače zdobí spodnú časť prehozu. Vzor priťahuje pozornosť na pozadí hladkého laminátu, mramoru, porcelánovej kameniny alebo koberca bez vzoru.

Kvalitná fototlač znesie pranie, nevybledne na slnku, neobsahuje toxické farbivá.

Luxusné zamatové prehozy

Kolekčné modely z katalógu Dekorstudio sú vyrobené z dvoch vrstiev látky s jemným vlasom a tenkou vrstvou izolácie vo vnútri. Voštiny sú fixované metódou lisovania za tepla, vzhľad pripomína ručne robené švy.

Hlavné trendy luxusných prehozov sezóny 2023

  • kovové linky, vzory, ornamenty, vzory, línie v štýle japonského kintsugi - LUNA, ALISMA, Blanca, Lotos;
  • monochromatická textúrovaná razba s bionickým a rastlinným vzorom - SALVA, LUIZ, NHP, NKL;
  • drobná razba so vzorom kosoštvorce, rybia kosť, parketa - NKJ, NAP, Milo, KRISTIN;
  • imitácia lesklého a matného povrchu s viacsmerným vlasom: pásiky NEP, bionika NHP.

Aktuálne sady prehozov a vankúšov s kombináciou hladkej a potlačenej látky v čokoládovej, perleťovej, malachitovej a fialovej farbe.