Štýlové veľkonočné dekorácie: jednoduché a elegantné

Veľkonočnú výzdobu vyvíjajú interiéroví dizajnéri s osobitným prístupom. Všetci sa tešia na tieto sviatky a dni voľna. Očakávajú atmosféru radosti a domáceho pohodlia. Štýlové veľkonočné dekorácie z katalógu Dekorstudio.sk navodia náladu už za pár minút.

Aké veľkonočné motívy sú v tejto sezóne relevantné

Tradičná téma zostáva nezmenená: králiky, zajace, vtáky, vajíčka a kvety zostávajú na Veľkú noc ozdobou bytového textilu. Kresba je interpretovaná: schematické obrázky, akvarelové poltóny, čiary, obrysy starostlivo vypracované umelcom sú doplnené o malé detaily kresby. V trende sú odtiene striebornej a zlatej, ladia s rodinným striebrom, chrómovými lustrami, kovovým dekorom a sviečkami.

Veľkonočné behúne na stoly a konzoly

Veľkonočné behúne sú univerzálnym riešením pre akýkoľvek interiér a stav miestnosti:

  • zdobí stôl v malom štúdiovom byte;
  • vytvára dovolenkovú náladu v hotelovej izbe, coworkingovom priestore, firemnej kuchyni;
  • prebúdza chuť do jedla v domácej jedálni, na záhradnej verande, v kaviarni a reštaurácii;
  • pripomínajúce dovolenku vo výklade obchodu alebo pekárne.

Behúne harmonizujú s akýmkoľvek povrchom: mramor, sklo, drevo, intarzia, ratan. Náš katalóg predstavuje veľkonočné behúne vyrobené z vodeodolného polyesteru so šírkou 40 cm. Dĺžku je potrebné zvoliť individuálne, možnosti sú od 110 do 200 cm. Konce behúňa by mali visieť od okraja stola aspoň 20 cm, zhodovať sa v dĺžke s okrajmi obrusu.

Veľkonočné obrusy

Veľkonočné obrusy zdobené veľkonočným dekorom sa kupujú do domácností, kaviarní a reštaurácií. Základom je polyester s teflónovou vrstvou:

  • tkanina odpudzuje mastnotu a nečistoty;
  • omáčka alebo nápoj sa ľahko odstráni z povrchu pomocou obrúska.

Štýlové veľkonočné obrusy sú prezentované v rôznych veľkostiach a tvaroch: štvorcové od 100 cm, obdĺžnikové až po 280 cm dlhé.

Modely s obojstranným žakárovým vzorom vyzerajú sofistikovane:

  • na svetlej strane vzor pripomína aristokratickú striebornú alebo zlatú výšivku;
  • rubová strana dodáva slávnostiam kráľovský luxus.

Rodinná veľkonočná večera na obruse s kvetinovou potlačou a tradičnými vajíčkami pôsobí žiarivo a veselo. Šťavnaté odtiene, malé detaily obrazu sú zaujímavé, aby sa zvážili s deťmi.

Obliečky na dekoračné vankúše

Raz, dva, tri - miestnosť sa stáva slávnostnou! Veľkonočná obliečka na vankúš premení sedačku na rozkvitnutú lúku alebo vidiecku záhradu. Štandardný rozmer 40x40 cm je vhodný pre väčšinu dekoračných vankúšov do vašej domácnosti, kaviarne alebo hotela. Tematická potlač je nanesená na príjemnom zamatovom povrchu.

Textilný bytový dekor na Veľkú noc je príjemným doplnkom sviatočnej nálady. Potešte svoju rodinu a hostí.