Najnovšie trendy v oblasti bytových doplnkov a textilu

Tieto dizajnérske novinky vo vintage štýle oživia interiér, naplnia high-tech priestor atmosférou tradície a rodinnej pohody. Moderné koberce, závesy, lampy, stoličky a dekoračné predmety zmenia náladu v miestnosti za pár minút.

Koberce s imitáciou ručného pletenia

Klasický babičkin sveter s reliéfnymi vzormi, vrkočmi a jemnou priadzou je sladkou nostalgiou, ktorá v rukách moderných výrobcov kobercov dostala nové riešenie. Koberec Shaggy z kolekcie FOCUS s 3D vzorom vyrobený zo 100% polypropylénu je ideálny do každej miestnosti - od spálne a detskej izby až po otvorenú verandu vidieckeho domu.

Výhody moderného koberca s imitáciou ručného pletenia:

  • polypropylén je odolný voči hubám, baktériám, plesniam, je hypoalergénny;
  • koberec sa ľahko čistí od stôp kávy alebo vína;
  • mäkký nadýchaný povrch s reliéfnym vzorom vás láka ľahnúť si na zem s knihou alebo sa hrať s dieťaťom.

3D efekt vytvára na dotyk príjemný povrch, poskytuje zdraviu prospešnú mikromasáž chodidiel. Certifikát Oeko-Tex Standard 100 zaručuje neprítomnosť toxických prvkov a farbív vo všetkých fázach výroby produktu.

Etamínové záclony

Ľahká priesvitná látka naplní miestnosť vzduchom a jemným rozptýleným svetlom. Kolekcia svetelných záclon z etamínu s jemným kvetinovým ornamentom v novoromantickom štýle ozdobí jedáleň, spálňu aj detskú izbu. Etamínová tkanina sa vyznačuje plátnovou väzbou so širokými medzerami medzi vláknami, textúra je reliéfna a krásna. Kvetinový vzor je vytvorený štetcom, farby sú odolné voči praniu na 30 °C.

Stoličky s čipkovanými nožičkami

Tvorcovia prototypu modelu Charles a Ray Eamesovci v roku 1950 sa inšpirovali Eiffelovou vežou: navonok pominuteľná konštrukcia vydrží obrovské zaťaženie bez deformácií a straty stability. Moderné technológie zvýšili spoľahlivosť stoličiek a kresiel, ergonomické sedadlá a operadlá poskytujú maximálny komfort.

Súpravy konferenčných stolíkov

Tému nábytku, ktorý sa vznáša v priestore, dopĺňa exkluzívna súprava troch konferenčných stolíkov CESARE s lesklým kovovým rámom a sklenenými doskami. Súprava obsahuje tri stoly rôznych výšok, z ktorých sa dajú ľahko vytvárať rôzne kompozičné riešenia.

Módny ročník v interiéri je narážkou na minulé storočie, nové čítanie dizajnérskych nálezov, zvláštny šik a znak dokonalého vkusu.