Je čas na školu: pripravujeme študovňu pre dieťa

Dištančné vzdelávanie zostáva minulosťou, vzdelávací proces sa vrátil k zaužívanému rozvrhu spolu s domácimi úlohami. Na prípravu do školy vytvárame v detskej izbe pohodlný a bezpečný priestor.

Stolička na vyučovanie

Ideálna detská stolička rastie s dieťaťom a ľahko sa presúva po miestnosti. Namiesto textilného a zamatového povrchu by ste mali zvoliť plast a ekokožu: stopy fixky alebo plastelíny sa odstránia za sekundu.

Modely stoličiek LABKY sú prezentované v katalógu Dekorstudio.sk:

  • ABS plast, nárazuvzdorný, hypoalergénny, ľahký;
  • zvršok vyrobený z ekokože odolnej proti opotrebovaniu;
  • výškové nastavenie na klapke od 47 cm do 58 cm;
  • silný kovový stojan s piatimi kolesami, takýto model je ťažké náhodne prevrátiť;
  • gumená vrchná časť kolies poskytuje tichú jazdu, nepoškodzuje laminát ani koberce;
  • zadná strana s otvormi znižuje hmotnosť produktu, poskytuje ventiláciu a mikromasáž.

Nastavenie výšky stoličky pre rast dieťaťa je jednoduché. Odporúčania ortopédov: nohy dieťaťa sa pevne dotýkajú podlahy; bedrové kĺby vo vzťahu ku kolenám pod tupým uhlom 100 - 110°.

Police a konzoly

Knihy, manuály, elektronické prístroje, nabíjačky, hračky na otvorených poličkách a konzolách sú vždy poruke. Otvorené police zvyknú byť na objednávku, vizuálne zväčšia priestor miestnosti. Dizajnové modely z dreva a kovu sa ľahko kombinujú, aby sa prispôsobili veľkosti pracovnej plochy dieťaťa. Vytvorte si svoj dizajn otvoreného úložného systému: výhradne obdĺžnikové tvary alebo kombinácia s polkruhovými policami. Pozor na hĺbku: konzoly 20 a 30 cm, police od 15 cm.

Hodiny na stene

Elektronické pomôcky ovplyvňujú domáce zručnosti novej generácie. Skontrolujte, či sa dieťa orientuje v ciferníku klasických hodiniek. Schopnosť plánovať čas na okrúhlom ciferníku pomáha v bežnom živote, na podvedomej úrovni vizualizuje 45 či 90 stupňov, azimut či smer vetra.

Vyberte si spolu s dieťaťom tvar a dizajn nástenných hodín v našom katalógu. Detské hodinky sú vyrobené z akrylového materiálu - sú ľahké a nelámu sa na malé úlomky. Je nainštalovaný tichý hodinový mechanizmus, ktorý neodvádza pozornosť dieťaťa od aktivít ani zaspávania.

Koberec

Najjednoduchšou možnosťou je vizuálne vyčleniť priestor na aktivity školákov v detskej izbe. Vyberte si produkty s krátkou hromadou a obľúbenými obrázkami dieťaťa. Detské koberce pomáhajú rýchlo sa sústrediť na úlohy, znižujú úroveň stresu a zvyšujú účinnosť tieňa morskej hĺbky.