Ako si vybrať umelý vianočný stromček do kancelárie, obchodu, hotela

Pár týždňov pred Vianocami sú kaviarne, obchody, kancelárie plné žiarivých umelých vianočných stromčekov. Svetlá girlandy a lesk ozdôb vianočného stromčeka povzbudzujú k radostnej nálade. A úspešne riadia predaj: nehnuteľnosti, autá, zájazdy, elektronika. Žiadne rezané živé stromy? Bravo - vaša spoločnosť je šetrná k životnému prostrediu, upratovacia služba nebude mať príliš práce. Čo treba zvážiť pred kúpou umelého vianočného stromčeka pre vašu firmu?

Umelý vianočný stromček demonštruje postavenie spoločnosti

Krása a veľkoleposť hlavného symbolu Vianoc vizuálne odráža spoľahlivosť banky, serióznosť hotela, prémiovú úroveň rezidenčného komplexu a pohodu advokátskej kancelárie. Chcete svojim zákazníkom ukázať, že sa vašej firme darí? Vyberte si umelý vianočný stromček alebo klasickú borovicu:

  • správny kužeľovitý tvar pozdĺž celého priemeru;
  • svieže konáre úplne pokrývajú kmeň;
  • vzdialenosť medzi vrstvami je minimálna, hračky sa sotva zmestia na vetvy;
  • spodná úroveň sa takmer dotýka podlahy.

Kreatívne spoločnosti: webové štúdiá, reklamné agentúry, hostely si môžu dovoliť iróniu: „les“ miniatúrnych stromov; obrátený, jednostranný alebo úzky vianočný stromček; značná vzdialenosť medzi vetvami. Stromček s háčikmi je vhodný: umiestnenie konárov sa dá ľahko zmeniť, spodná vrstva je ideálna na darčeky.

Umelý vianočný stromček je harmonickým doplnkom interiéru

Vianočná výzdoba zdobí haly, výklady a hlavné miestnosti niekoľko týždňov. Dve alternatívne riešenia:

  • dočasná dominanta, ktorá púta pozornosť návštevníkov;
  • symbolický dekor, jemná pripomienka sviatku.

Vopred si zapíšte výšku miestnosti, vzdialenosť od svietidiel, okien, dverí, elektrospotrebičov, nábytku, veľkorozmerných spotrebičov a vitrín. Pri výbere umelého vianočného stromčeka venujte pozornosť výške, priemeru spodnej vrstvy a typu stojana.

Pri nákupe umelého vianočného stromčeka pre obchodné a kancelárske priestory online zvážte rozmery a rozloženie:

  • optimálna vzdialenosť od steny je 15-20 cm.;
  • vzdialenosť od hornej k spodnej časti stropných konštrukcií je 20-25 cm.
  • ozdobený stromček nezasahuje do bežného ruchu personálu a zákazníkov, upratovania, komunikácie, zoznamovania sa s produktom;
  • vzdialenosť od uličiek a čakární je 60 cm, aby náhodou nikto nezhodil vianočný stromček.

"Zasnežený" umelý vianočný stromček dodáva náladu vo vonkajších vitrínach a naopak v miestnostiach s kvalitným kúrením. Chcete každý rok meniť dizajn a farebnosť vianočného interiéru? Vyberte si strom bez osvetlenia, vymeňte girlandy a získajte vždy nový vzhľad.