Umelé vianočné stromčeky vytvoria príjemnú atmosféru

Umelé vianočné stromčeky sú v posledných rokoch veľmi obľúbené. A niet divu, pretože vám umožňujú vyzdobiť dom štýlovým a krásnym novoročným stromom pri zachovaní prírody. Ďalšou výhodou v prospech takejto „dekorácie“ sú značné úspory, pretože produkt vydrží dlhé roky a každý rok poteší znova a znova.

Výber dokonalého umelého vianočného stromčeka

Moderný trh je doslova plný rôznych vianočných krás, z ktorých každá je zaujímavá a krásna svojím vlastným spôsobom. Ale naozaj chcem, aby vianočný stromček vyzeral čo najviac ako prírodný stromček, aj keď bez arómy. Dnes si môžete kúpiť modely vyrobené z rôznych materiálov:

  1. s PVC ihlami - najlacnejšie a najbežnejšie variácie. Technika výroby ihiel je podobná technike vytvárania pozlátka: tenké "rezané" pásy vyrobené z filmu sú skrútené drôtenými závitmi. V blízkosti základne sa začínajú tkať "stuhy" hnedej farby. Tým imituje prírodné drevo. Podobné modely majú málo podobností s prírodným vianočným stromčekom, ale sú veľmi nadýchané a lacné;
  2. z vlasca - vhodné pre milovníkov borovíc, pretože tieto produkty pripomínajú tento konkrétny ihličnatý strom. Majú neohybné, husté, dlhé ihly. Sú vyrobené kombináciou dvoch materiálov: polymérovej fólie a vlasca alebo vlasca a PVC. Takéto modely sa vyznačujú maximálnou nadýchanosťou;
  3. realistické – najdrahšie produkty, pretože vyzerajú realisticky. Všetky vetvy sú jednotlivo tavené v špecializovaných formách vyrobených z polyetylénu. Efekt prirodzenosti sa dosiahne zafarbením základne hnedou farbou. Mierne zakrivené elastické ihly vyzerajú čo najprirodzenejšie.

Dôležitým aspektom výberu je aj farba ihličia, samozrejme, ak chcete, aby sa stromček čo najviac podobal tomu skutočnému.

  • Zelená je klasika. Ale zároveň výrobcovia experimentujú tým, že vyrábajú vetvy rovnakého tónu alebo rôznych odtieňov zelenej.
  • Modrá – ušľachtilý model, doplnený masívnou spodnou vrstvou. Vyzerá šik a majestátne.
  • Snehovo biela - umožňuje vytvoriť novoročnú rozprávku v dome, napodobňujúcu zasnežené roky.
  • Viacfarebné – vyzerá kreatívne a nezvyčajne. Efektívne doplní takmer každý interiérový priestor.

Dekorstudio.sk ponúka široký sortiment umelých vianočných stromčekov pre každý vkus a rozpočet.