Prehoz na posteľ: praktický a štýlový doplnok

Krásny a štýlový prehoz na posteľ dokáže premeniť akúkoľvek posteľ a efektívne doplní „melódiu“ interiéru spálne. Nie je možné s istotou povedať, že na zdobenie miestnosti stačí kúpiť krásny produkt, pretože každý má svoj vlastný koncept krásy. Niektorí majú radi farebné modely, iní - jednoduché a prísne. V jednom interiéri bude jedna prikrývka vyzerať veľkolepo a v inom - nemotorná.

Prehoz do interiéru spálne vyberáme správne

Existujú určité kánony interiérovej módy, ktoré by ste mali počúvať, ale nie je potrebné ich striktne dodržiavať. Nezabudnite vziať do úvahy svoje vlastné želania a preferencie. Odtieň prehozu môže zodpovedať hlavnej palete miestnosti alebo môže byť úplne inej farby, čím vytvára kontrast. Napríklad kombinácia odtieňov monochromatickej palety vyzerá veľmi originálne.

Dôležitým aspektom pri výbere prehozu je veľkosť miestnosti. Ak je malý, potom je lepšie uprednostniť pokojné tóny s nevýraznou potlačou a vzorom. Pre veľké miestnosti sú variácie s chytľavými farbami a vzormi ako stvorené. Ďalším kánonom je typ materiálu. Tu si môžete vybrať prírodnú alebo umelú tkaninu.

Najlepšie materiály na posteľné prehozy v modernom interiéri spálne

Dnes existuje pomerne široká škála materiálov, ktoré sa používajú na šitie prikrývok. Najlepšie sú však tieto:

  1. hodváb - vyzerá draho a bohato, ale vyžaduje osobitnú starostlivosť;
  2. bavlna je jedným z najobľúbenejších druhov materiálov, pretože je nenáročná na starostlivosť, hypoalergénna, prírodná, lacná;
  3. satén - má rovnaké dokonalé externé údaje ako hodváb, ale je oveľa lacnejší;
  4. gobelín - perfektne drží tvar, dodáva posteli luxus, nevybledne, ladí takmer s každým interiérom;
  5. plyš – pôsobí luxusne, no nie nadlho. V priebehu času hromada padá;
  6. kožušina - sofistikovanosť je jej druhé meno. Vyzerá elegantne vo veľkých miestnostiach;
  7. pletenie - dnes je jednoducho šialene populárne. Dobre hreje, krásne vyzerá, pri ručnom praní si dlho zachováva farbu a tvar.

V dekorstudio.sk si môžete objednať štýlové, krásne, praktické prehozy na posteľ do spálne. Prezrite si katalóg a nájdete širokú škálu modelov za prijateľnú cenu.